donderdag 1 januari 2015

Happy New Year!

Wat leuk dat je in dit nieuwe jaar (ook weer) mijn blog komt bezoeken.


Als eerste wil ik jullie een 
Fantastisch & Creatief 2015
toewensen.


Ik vond het ontzettend leuk dat jullie met zovelen vorig jaar iedere keer maar weer mijn blog bezochten.Ik vond het fijn dat ik mijn creativiteit met jullie mocht delen. Ook in dit nieuwe jaar ga ik mijn best doen om jullie te inspireren, nieuwe dingen te laten zien en samen te genieten.

Mijn kaart voor vandaag spreekt voor zich:


Ik stuurde er één naar mijn fantastische upline Miranda en ééntje naar mijn lieve collega Petra, waar ik altijd mee op de Creabeurs sta in Hardenberg. Zij verdienen allebei zo'n kaart.


En om de serie "In de Spotlight" af te sluiten, ik maakte de kaart met de embossingfolder Lucky Stars Textured Impressions.
Hij stond ook al in de herfst/wintercatalogus maar is meeverhuisd naar de nieuwe voorjaar/zomercatalogus. En terecht... je kunt hem voor veel kaarten/projecten gebruiken.

Heb je de serie "In de Spotlight" gemist, scroll dan naar beneden, hier vind je alle berichten van de afgelopen week. Ik liet iedere dag iets nieuws zien uit de nieuwe catalogussen die 6 januari van start gaan.

Voor de vuurwerk-sterren gebruikte ik de snijmal van de stempelset Flower Patch. Uitgestanst uit Glimmer Paper Gold maakt het "echt" vuurwerk.
De sterren heb ik verhoogd opgeplakt met Dimensionals, zoals je op de foto kunt zien.


Vandaag ga ik op familiebezoek, ieder een Goed Nieuwjaar wensen.
Ik hoop je weer snel te zien!

groetjes Ellen

3 opmerkingen:

 1. Lieve ellen, superbedankt voor je sprankelende kaart. Ook in 2015 gaan we er weer tegenaan op de beurs in hardenberg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is je gegund Petra, en ik zie alweer uit naar februari! Gaan we weer drie gezellige dagen van maken.

   Verwijderen
 2. Wauw Ellen! Hele gave kaarten!
  Mooi gemaakt.
  Ook voor jou de beste wensen voor het nieuwe jaar.
  Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen

Samen fröbelen

Iedere maand ga ik samen met een aantal vriendinnen samen knutselen, onze fröbelgroep noemen wij het. Om de beurt komen we bij iemand thuis...