zaterdag 10 mei 2014

Moederdag

Morgen is het Moederdag!
Ik moet eerlijk zeggen, ik heb er niet zoveel mee.
Ik ben dan wel moeder (van drie geweldige kids) en heb ook gelukkig nog een moeder en schoonmoeder maar van mij hoef je dat niet speciaal op deze dag te beleven. En ik vind al die kado's eigenlijk maar een commercieel gedoe. Lekker negatief hé.
En dan niet te vergeten de vrouwen die wel graag moeder hadden willen worden, of nog graag een moeder wilden hebben. Voor hen is deze dag extra moeilijk lijkt mij.

Tuurlijk vind ik een zelfgemaakt cadeautje van mijn kids of een ontbijtje op bed wel erg leuk, maar dat hoeft van mij zelf niet speciaal op moederdag. Het idee dat de kinderen iets voor je doen vind ik het leuks, gewoon er zijn voor elkaar. En ik hoop dat mijn (schoon)moeder dat ook zo beleven.
Maar zo gewoon is dat tegenwoordig geloof ik niet meer... maar dat is een heel ander maatschappelijk verhaal.

Hier houd ik het liever bij creatief bezig zijn en zo is moederdag natuurlijk wel een leuke gelegenheid om nog eens weer een kaart te maken.
Dus ging ik aan de slag. En de kaart werd maar voller en voller.... helemaal niet iets voor mij maar ik ben toch wel erg tevreden.
Niks niet "clean en simple" maar een overdreven volle en drukke kaart dit keer. Moet ook een keer kunnen.
Oordeel zelf.


En voor dit soort kaarten zijn de Nederlandse Teksten (Sentimenten) toch ook weer heel handig. Nooit gedacht dat ik deze set zoveel zou gebruiken. Ik was (en ben) er toch nog steeds niet laaiend enthousiast over maar ik moet mijn oordeel toch bijstellen denk ik.


Ik vind de bloem in het midden zo leuk gelukt. Het is van de stempelset Petal Parade (van de SAB), de bloem heb ik in het midden van een uitgestanste bloem gestempeld en daarna eromheen met dezelfde kleur inkt gesponst (Rose Red).


En de strik is 3-d, gemaakt met het Envelope Punch Board.

En omdat ik de bloem zo leuk vond heb ik hem ook gebruikt om een bestelling een beetje op te fleuren.
Het is en blijft toch een kadootje als je je bestelling krijgt toch?Ik wens jullie allen een fijn weekend en (moeder)dag!
Misschien na het ontbijt op bed nog tijd om uitgebreid te knutselen - ik wens het jullie allen toe.
1 opmerking:

  1. Helemaal niet vol en druk. De zijkanten zijn mooi open. Jij ook een fijne moederdag.

    BeantwoordenVerwijderen

Samen fröbelen

Iedere maand ga ik samen met een aantal vriendinnen samen knutselen, onze fröbelgroep noemen wij het. Om de beurt komen we bij iemand thuis...